Stručne zo sveta boxu

Eddie Hearn a Matchroom Boxing USA, v spolupráci s Ken Casey’s Murphy’s Boxing Promotions,  plánujú "Matchroom Boxing USA show" v TD Garden v Bostone 20. októbra.

Táto show sa bude vysielať naživo na športovej streamingovej službe DAZN. Vrcholom podujatia je súboj o titul WBO v middleweight. Stretnú sa v ňom dve neporazené hviezdy, Angličan Billy-Joe Saunders a Demetrius Andrade z Rhode Island.
Súčasťou večera bude aj zápas v ženskom boxe. V hre bude titul WBA a IBF v lightweight, ktorý vlastní Katie Taylor a titul WBO v featherweight, ktorý má Cindy Serrano. V hlavných zápasoch sa predstavia aj traja boxeri z Murphy’s Boxing, Mark DeLuca, Danny O'Connor a Niall Kennedy, ich súperi budú čoskoro oznámení.

Amir Mansour nahradí 8. septembra Garyho Cornisha ako súper Filipa Hrgovića v zápase o titul WBC International v ťažkej váhe. Zápas sa bude konať v Arena Zagreb v Chorvátsku. Cornish musel odstúpiť zo zdravotných dôvodov. Šancu tak dostal 46-ročný Mansour, ktorý naposledy zvíťazil nad krajanom Travisom Kauffmanom v minulom roku.

5. septembra bude Rus Umar Salamov riskovať svoje postavenie v rebríčku IBF #11 a WBO #15, keď sa chystá postaviť do ringu proti Denisovi Liebauovi v boji o titul WBO International v Light Heavyweight.

Diskusia

 
08. 09. 2018
Nasledujúca stránka: Klub