• -10%
Zápasnícky dres NIKE GRAPPLER ELITE - modrý/biely
  • Zápasnícky dres NIKE GRAPPLER ELITE - modrý/biely

NIKE GRAPPLER ELITE - kék/fehér birkózó mez

60,00 €
54,00 € 10% megtakarítás
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

A Nike Grappler Elite birkózó mez célja, hogy maximalizálja a sportoló teljesítményt és csökkenti a sportoló zavaró hatását.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Raktáron

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Nike Grappler Elite Wrestling Singlet - Royal / White - A Nike Grappler Elite Wrestling Singlet célja, hogy maximalizálja az atlétikai teljesítményt és csökkentse a sportoló zavaró tényezőit. Puha kar- és nyakszárnyak a sportoló kényelme érdekében. Úgy tűnik, hogy a lapos csökkenti a figyelemelterelést a sportoló számára. U alakú, a sport erőinek elviselésére szolgáló tartó. Teljes hálós hátsó és alsó lábszár panelek a fokozott szellőzés érdekében. 88% poliészter / 12% spandex. Importált. YOUTH méretben is kapható.

STKSIN 494
1 Elemek

Megadott referenciák

upc
817137020555
mpn
STKSIN 494

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)