Paffen Sport sípcsont és lábfejvédő PRO THAI XTRA

65,00 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Kiváló minőségű protektorok Muay Thai, kickbox, K1, MMA és kapcsolódó harcművészetek edzéséhez.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Ezeket a csúcskategóriás, kiváló minőségű sípcsont- és lábszárvédőket az ergonomikus PSXtraFit, a speciális PSXIIIFoam párnázás és a légáteresztő PSDryInner bélés jellemzi. Különösen biztonságos védelmet nyújtanak a lábszár, a lábfej és a boka érzékeny területei számára. Ideálisak különféle harcművészetek, például kickbox, K1, MMA és egyéb edzésekhez is. A PSXtraFit azt jelenti, hogy nagyon könnyen felvehetők, és kesztyűként illeszkednek. A lábszáron és a lábszáron lévő elasztikus pántoknak és állítható hosszúságú tépőzáraknak köszönhetően egyedileg állíthatók és biztonságosan rögzíthetők. Ez biztosítja a biztonságos illeszkedést a tinédzserek, nők és férfiak lábán és lábfején. A kiváló minőségű PSX4Foam párnázás kiváló csillapítási tulajdonságokat kínál kivételesen alacsony hangerő mellett. A sípcsont területét egy második dupla réteg is védi. Ez különösen a versenyekhez közeli edzést teszi lehetővé, ahol még kemény rúgássorozatokat is lehet gyakorolni. A PSDryInner-ből készült belső anyag jól felszívja az izzadságot és javítja a légáramlást. Minden szegély duplavarrással egy különösen puha, fehér kontrasztcsíkkal van ellátva. Ez megakadályozza a bőr kikopását és súrlódását. A «PRO THAI XTRA» lábszár- és lábszárvédő három különböző méretben kapható. Ezt kell szem előtt tartania, amikor gondoskodik róluk. Mivel a sípcsont- és lábszárvédők vízlepergető felületű, kiváló minőségű műbőr felső anyagból készülnek, megfelelő gondozás mellett több évig kitartanak. A PSDryInner belső anyag nemcsak felszívja az izzadságot, hanem antibakteriális és öntisztító is. Edzés után egyszerűen hagyja a védőket hosszabb ideig kiszellőztetni, hogy megakadályozza a nedvesség és a szagok felhalmozódását. Ha beszennyeződnek, törölje le a felületet nedves ruhával és enyhe tisztítószerrel. Saját és edzőpartnere biztonsága érdekében: A sípcsontvédők fontos kellékei a muay thai edzéseken, a sparringon és a versenyeken, kickboxban, K1-ben, MMA-ban és hasonló harcművészetekben. Minden edzés és sparring során viselni kell. A Paffen Sport «PRO THAI XTRA» sípcsont- és lábszárvédők ergonomikus PSXIIIFoam párnázata csökkenti a rúgások hatását, és így segít megelőzni a zúzódásokat, ficamokat és még a töréseket is. Nem csak a viselőjét védik, hanem az edző- és sparringpartnert is.

651101004
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
4050111114208
mpn
651101004

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Letöltés (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)