ALLROUND DRYHAND Training gloves
  • ALLROUND DRYHAND Training gloves
  • Boxerské rukavice ALLROUND DRYHAND
  • Boxerské rukavice ALLROUND DRYHAND
  • Boxerské rukavice ALLROUND DRYHAND

Boxerské rukavice ALLROUND DRYHAND

59,99 €
S DPH Dodanie 2-3 pracovné dni

Kožené boxerské rukavice vo vintage vzhľade so špeciálnou polyesterovou zmesou na dlani pre zníženie potenia. Ideálne pre tréning a sparing v bojových umeniach.

Balenie
Veľkosť
Množstvo
Skladom

  • Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA. Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA.
  • Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta. Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta.
  • Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo. Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo.

Kožené boxerské rukavice vo vintage vzhľade so špeciálnou polyesterovou zmesou na dlani pre zníženie potenia. Ideálne pre tréning a sparing v bojových umeniach.

Cvičíte očami. Preto sme vyvinuli tieto boxerské rukavice z pravej kože s vintage vzhľadom. Kvalita, ochrana a odolnosť boli tiež neodmysliteľným základom týchto boxerských rukavíc. Všetci športovci, ktorí chcú zdôrazniť svoju individualitu aj štýlom a dizajnom, budú potešení týmito štýlovými boxerskými rukavicami. Vonkajšia časť rukavíc, ktorá je počas tréningu a sparingu vystavená silnému opotrebovaniu, je vyrobená z robustnej kože v elegantnom vintage štýle. Menej namáhaná dlaň je vyrobená zo zmesi polyesteru PSDryInner, ktorá pohlcuje pot a je obzvlášť odolná voči roztrhnutiu. Tento novo vyvinutý materiál spoľahlivo absorbuje pot vznikajúci na dlani a odvádza ho preč. Výsledkom sú suchšie ruky, lepšia priľnavosť v rukaviciach a celkovo lepší komfort nosenia. Stredne široký strih ponúka dostatok priestoru aj pre veľké ruky. Hrubá, ergonomicky prispôsobená penová výplň poskytuje solídne tlmenie nárazov a dodatočnú podporu. Široký suchý zips umožňuje individuálne nastavenie rukavíc a účinne stabilizuje zápästia. Palce sú anatomicky predohnuté a pevne spojené so zvyškom rukavice. K dispozícii od 10 do 16 uncí. Na tréning odporúčame aj boxerské bandáže rúk od Paffen Sport. Rukavice ALLROUND DRYHAND», boli špeciálne vyvinuté pre tréning v rukaviciach a ľahkých sparingoch. Preto by sa mali používať iba na tieto účely. Výplň a materiálové zloženie je určené pre údery do tela a hlavy ako aj obranné postoje. Mäkšie polstrovanie spoľahlivo absorbuje údery proti menším a poddajnejším cieľom. To výrazne znižuje riziko zranenia pre osobu, ktorá dáva úder, ako aj pre sparing partnera alebo trénera.

Pre tréning na boxovacom vreci, nástennej boxovacej podložke a iných tréningových pomôckach odporúčame špeciálne a cenovo výhodnejšie rukavice na boxerské vrece, ako sú rukavice na boxovacie vrece Paffen Sport «KIBO FIGHT» vyrobené z najlepšej kože alebo pre začiatočníkov rukavice «FIT » rukavice na boxovacie vrece vyrobené zo syntetickej kože.

213363010
1 položky

Špecifické referencie

ean13
4050111120100
mpn
213363010

Stiahnuť

Formulár na výmenu tovaru

Formulár na výmenu tovaru požite v prípade ak žiadate o výmenu tovaru.

Stiahnuť (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Formulár na Odstúpenie od kúpnej zmluvy uzavretej na diaľku, použite v tedy, ak žiadate o vrátenie tovaru.

Stiahnuť (54.82KB)

Reklamačný protokol

Formulár, Reklamačný protokol, použite v prípade ak žiadate reklamovať tovar.

Stiahnuť (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Veľkostná tabuľka výrobkov f. Paffen Sport

Stiahnuť (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Stiahnuť (63.97KB)

szerződéstől való elállás

Stiahnuť (50.87KB)