Kožené MMA rukavice BAIL 08
  • Kožené MMA rukavice BAIL 08

Kožené MMA rukavice BAIL 08

29,90 €
S DPH Dodanie 5-10 pracovných dní

Kožené rukavice určené pre MMA, Grappling, Sambo Combat, Vale Tudo. Konštrukcia rukavíc umožňuje ľahké uchopenie protivníka.

Balenie
Veľkosť
Množstvo
Na objednávku dodanie do 5 dní

  • Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA. Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA.
  • Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta. Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta.
  • Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo. Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo.

Rukavice zabezpečujú ochranu rúk pri zápase a tréningu v bojových športoch MMA, Grappling, Sambo Combat, Vale Tudo, atď. Konštrukcia rukavíc umožňuje ľahké uchopenie protivníka. Kožené s anatomickou vypchávkou z vnútra rukavíc. Zápästie je spevnené pevnou manžetou na dve otočenie.

Upozornenie:

Životnosť rukavíc záleží na ich používaní a skladovaní. V priebehu používania sa môže penová vypchávka zničiť, stenčiť alebo rozdrobiť a tým sa zníži úroveň ochrany. Takto opotrebované rukavice treba vyradiť, pretože neposkytujú dostatočnú ochranu. Akákoľvek úprava rukavíc znižuje úroveň ochrany. Neslúžia k ochrane pred údermi do tvrdých alebo ostrých predmetov. Pri použití v rozpore s týmto návodom, môže dôjsť k opotrebeniu a zničeniu rukavíc. Vlhko, chlad a sálavé teplo znižujú technické parametre chrániča. Záručná lehota je dva roky. Vzťahuje sa len na výrobné vady.

Údržba a skladovanie:

Znečistené plochy umývajte navlhčenou handričkou. Vlhké rukavice vysušte pri izbovej teplote. Nečistite drsnými predmetmi ani chemickými prostriedky. Skladujte pri izbovej teplote v čistom, suchom a odvetrávanom prostredí. Nevystavovať vlhku, sálavému teplu , slnečnému žiareniu a plesniam. Opravu poškodených častí zverte odborníkovi.

1718

Špecifické referencie