Fury - Klitschko II 29. októbra

Hennessy Sports, K2 Promotions, Team Fury, Klitschko Management Group (KMG) a Frank Warren v mene BoxNation oznámili, že dlho očakávaný nový zápas medzi Tysonom Furym a Vladimírom Kličkom sa bude konať v Manchester Arena v sobotu 29. októbra, naživo a exkluzívne na BoxNation. Fury, majster sveta WBA Super a WBO, bude po prvýkrát obhajovať tituly majstra sveta.

Fury - Klitschko II

Peter Fury, strýko a tréner Tysona Furyho, povedal: "Som rád, že sa môžeme konečne dostať späť do ringu v Manchestri. Po tvrdých rokovaniach sa teraz môžeme zamerať na to, čo si fanúšikovia zaslúžia. Tím Fury urobí všetko preto, aby Tyson úspešne udržal svoje svetové tituly."

Promotér Mick Hennessy, generálny riaditeľ spoločnosti Hennessy Sports, povedal: "Každý neúnavne pracoval na novom zápase o titul medzi Tysonom a Wladimirom, a som nadšený, že je to teraz oficiálne potvrdené. Je to nový zápas, a ako promotér Tysona mám 100 percent istotu, že udrží tituly pred svojimi fanúšikmi a urobí ďalší pamätný večer, ktorý si britský box zapamätá."

Bernd Bonte z KMG povedal: "Tím Klitschko je veľmi rád, že po dlhých Furyho odkladoch máme končne nový dátum. Je skvelé, že táto udalosť sa môže konať v Manchestri. Je to jedno z najlepších miest na celom svete, a už videlo mnoho skvelých súbojov. Vieme, že Wladimir bude v najlepšej forme a sme pevne presvedčení, že 29. októbra bude znovu majstrom sveta v ťažkej váhe."

Frank Warren, predseda BoxNation, povedal: "Som rád, že môžeme konečne oznámiť odložený termín. Fury vs. Klitschko II je zďaleka najväčší boj v Európe v tomto roku. Pridanie zápasu do nášho kanála je ďalšia fantastická akvizícia v nadväznosti na nedávnu senzáciu medzi Khanom a Canelom a Framptonom vs. Leom Santa Cruzom. To opäť dokazuje náš záväzok prinášať najväčšie a najlepšie boje pre predplatiteľov BoxNation. Táto noc sľubuje, že bude jednou z najväčších udalostí vo Veľkej Británii po celé roky a som nadšený, že náš kanál ukáže Furyho ako kráľa heavyweight divízie."

Tlačová konferencia, na ktorej sa oficiálne oznámi nový dátum zápasu Tyson Fury a Vladimir Kličko, sa bude konať v pondelok 12. septembra v Londýne - miesto a čas bude oznámené.

Zdroj a foto: fightnews.com

Diskusia

 
07. 09. 2016
Nasledujúca stránka: Klub