Gallagher: Crolla je v top forme

Tréner Joe Callagher tvrdí, že boxer Anthony Crolla je pred opakovaním duelu proti Jorge Linaresovi v životnej forme.

Anthony Crolla

25. marca sa bude konať duel medzi Crollom a venezuelským boxerom Linaresom. Bude to opakovanie duelu zo septembra minulého roku. Crolla vtedy stratil titul WBA v ľahkej váhe.
V tomto zápase, ktorý sa bude konať v Manchester Arena, chce Crolla dokázať, že je stále najlepším boxerom v tejto váhovej kategórii.
Kouč Callagher povedal, že tréningové bloky sú vyššej intenzity a taktiež sa posúvajú na neskoršiu nočnú hodinu, aby bol boxer pripravený na večerný boj.
O svojom zverencovi povedal, že plní jeho pokyny a nemôže mu nič vyčítať: "Som s ním spokojný. Crolla tu spáruje s lokálnymi boxermi a tiež aj veľmi talentovaným Zelfom Barrettom. Boxovali sme s ním pár tréningov a má veľa spoločného s Linaresom."
Crolla sa zlepšil, a 30-ročný boxer je na najlepšej ceste znovu získať stratenú trofej WBA organizácie. Podľa kouča ide o jeho najväčšiu udalosť v profesionálnej kariére.
"Ak sa presadí, tak budem spokojný. Musím povedať, že mu verím. V ringu som ho nikdy nevidel v takej kondícii. Bude víťazom" dodal.

Zdroj a foto: extra.bet365.com

Diskusia

 
24. 03. 2017
Nasledujúca stránka: Klub