Top Rank oznámil plán zápasov o tituly

Tri zápasy o svetové tituly a vysoko očakávaný zápas o zjednotenie titulov v light heavyweight váhe sú na vrchole rozvrhu promotérskej spoločnosti Top Rank, ktoré odhalili na špeciálnej tlačovej konferencii 13. septembra v Las Vegas.

Foto: talkSPORT

18. októbra: Zjednocujúci zápas v light heavyweight medzi majstrom sveta IBF Arturom Beterbievom a majiteľom opaska WBC Oleksandrom Gvozdykom v stredisku Liacouras vo Philadelphii bude vysielaný na ESPN.

26. októbra: Shakur Stevenson vs. Joet Gonzalez o neobsadený titul majstra sveta WBO vo featherweight v konferenčnom centre Reno-Sparks v Rene v Nevade. Vysielaný bude na ESPN+.

2. november: Majster sveta v ľahkej váhe WBC Miguel Berchelt vs. Jason Sosa v Dignity Health Sports Park v Kalifornii v Kalifornii bude vysielaný na ESPN.

9. novembra: WBO junior lightweight šampión WBO Jamel Herring vs. Lamont Roach Jr. v Chukchansi Park vo Fresno v Kalifornii. Vysielaný bude na ESPN+.

Ďalšie zápasy: Platformy ESPN majú v portfóliu ďalšie dva zápasy.
30. novembra debutuje vo váhe super featherweight bývalý šampión WBO Oscar Valdez. Jeho súper zatiaľ nie je známy.
14. decembra odvysielajú dvojzápas so šampiónom WBO vo welterweight Terenceom Crawfordom proti povinnému vyzývateľovi Egidijusovi Kavaliauskasovi a šampiónom IBF v lightweight Richardom Commeym proti povinnému vyzývateľovi Teofimovi Lopezovi Jr.

Zdroj: Fight News
Foto: talkSPORT

 
19. 09. 2019
Nasledujúca stránka: Klub