4. kolo Medzinárodnej ligy v boxe 2024

Dejiskom 4. kola Medzinárodnej ligy v boxe bolo mesto Hlohovec. Na tomto dvojdňovom turnaji sa prezentovalo 227 boxerov z 55 klubov Slovenska, Čiech, Maďarska, Slovinska, Poľska a Chorvátska.

ŠKB Komárno

ŠKB Spartak Komárno reprezentovali na tomto turnaji traja boxeri. Vo váhe 57 kg, v kategórii mladšieho dorastu nás reprezentoval Kevin Lakatoš. Jeho súperom bol vo finálovom dueli skúsenejší boxer Ján Chabroň z Topoľčian, ktorý v tomto stretnutí aj zvíťazil. Kevin takto získal druhé miesto.

Vo váhe 70 kg, v kategórii mladšieho dorastu vo vylučovacích bojoch nastúpil do ringu za ŠKB Alex Nagy, ktorého súperom bol Krystian Kubarych z Giraltoviec. Prvé kolo Alex prehral, na čom sa určite podpísal jeho viac než mesačný výpadok z tréningového procesu kvôli chorobe. Druhé kolo tohto stretnutia bolo vyrovnané. V treťom kole bol Alexov súper dvakrát počítaný a kolo bolo jednoznačne Alexove. Na základe rozhodnutia arbitrov stretnutia toto stretnutie však Alex prehral na body v pomere 2 : 1. V nedeľu mal boxovať v boji o tretie miesto, ale jeho súper na toto stretnutie nenastúpil a tak získal Alex bronz.

Vo váhe 80 kg, v kategórii mladšieho dorastu, v sobotu vo vylučovacích bojoch nastúpil do ringu za ŠKB Alex Roman Bukor a jeho súperom bol Horváth Kristián z Maďarska. Vo veľmi vyrovnanom stretnutí zvíťazil boxer z Maďarska na body. Svoje nedeľné stretnutie o tretie miesto Alex prehral a takto sa na turnaji umiestnil na štvrtom mieste.

V mene vedenia klubu, gratulujeme našim chlapcom za vzornú reprezentáciu nášho klubu na tomto medzinárodnom turnaji a veríme, že si zo získaných skúseností vezmú poučenie do ďalších zápasov. Súperom srdečne gratulujeme k ich úspechu.

ŠKB Komárno

ŠKB Komárno

18. 03. 2024
Nasledujúca stránka: Klub