Medzinárodný turnaj v boxe Maďarsko, Halásztelek

Dňa 17. augusta 2024 sa v maďarskom meste Halásztelek konal medzinárodný turnaj v boxe Varga István és Majsai Csaba ökölvívó emlékverseny. Na tomto turnaji reprezentoval náš športový klub boxu Spartak Komárno dvaja boxeri v kategórii mladšieho dorastu.

Vo váhovej kategórii 63 kg sa predstavil Szabolcs Méhes. Jeho súperom bol maďarský boxer Szatmári Ádám z klubu Madárfészek ökölvívó akadémia Budapešť. Szabolcs kontroloval stretnutie už od prvého kola a s prehľadom vyhral všetky tri kolá v pomere 3:0 na body.

Vo váhovej kategórii 70 kg reprezentoval náš klub Alex Nagy. Jeho súperom bol maďarský boxer Nkanyimuo Bruno z klubu Vasas Budapešť. Alex hneď od začiatku stretnutia útočil, držal stred ringu a koncom prvého kola presným úderom na brucho knokautoval súpera. Ringový rozhodca ukončil toto stretnutie v prospech Alexa Nagya KO v 1. kole.

Našich boxerov sprevádzal na tomto turnaji klubový tréner Ján Sárközi. Začiatkom septembra čaká našich boxerov ďalší medzinárodný turnaj v maďarskom meste Kiskunhalas, na ktorom sa náš klub už tradične zúčastňuje. Naši tréneri predbežne nominovali na tento turnaj osem našich boxerov.

V mene vedenia klubu gratulujeme našim boxerom za dosiahnuté víťazstvá a za vzornú reprezentáciu nášho klubu. Trénerom Jánovi Sárközimu a Romanovi Bukorovi ďakujeme za prípravu našich boxerov.

 

 

 

19. 08. 2024
Nasledujúca stránka: Klub