Vrecové rukavice Bail
  • Vrecové rukavice Bail

Vrecové rukavice Bail, čierne

34,90 €
S DPH Dodanie 2-3 pracovné dni

Tréningové rukavice určené pre nácvik úderov na boxerskom vreci...

Farba
Balenie
Veľkosť
Množstvo
Na sklade

  • Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA. Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA.
  • Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta. Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta.
  • Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo. Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo.

Tréningové rukavice určené pre nácvik úderov na boxerskom vreci. Celokožené rukavice s lokálnym odvetraním, so zvýšenou vypchávkou v oblasti kĺbov, tlmiaca plocha sa skladá z viacerých vrstiev, elastická manžeta na suchý zips zaisťuje komfortné zapínanie. Pri používaní rukavíc odporúčame používať bandáže.

UPOZORNENIE. Táto ochranná výstroj bola navrhnutá pre použitie v bojových športoch ako je box, thaibox... Účasťou pri týchto športoch prijímate určité riziko zranenia. Výstroj bola navrhnutá za účelom znižovania zrnenia pri normálnych podmienkach. Nepoužívajte ochrannú výstroj na nijaký iný účel, než na aký bola navrhnutá. Na ochrannej výstroji nevykonávajte žiadne úpravy. Pred použitím vždy skontrolujte, či výstroj nie je poškodená spôsobom, ktorý by mohol znížiť jej ochrany-schopnosť.

Veľkosť: Vyberte si veľkosť, ktorá najlepšie zodpovedá Vašej telesnej konštrukcii a typu športu, ktorého sa zúčastňujete.

Údržba: Po každom použití je treba výrobok riadne osušiť. Teplota sušenia nesmie presiahnuť 40°C. Čistenie výstroje doporučujeme ručne, v mierne mydlovom roztoku.

Životnosť ochrannej výstroje: Výstroj pravidelne kontrolujte a uistite sa , že nie je poškodená. V prípade jej poškodenia je potrebné výstroj vyradiť.

21990
2 položky

Špecifické referencie

mpn
21990

Stiahnuť

Formulár na výmenu tovaru

Formulár na výmenu tovaru požite v prípade ak žiadate o výmenu tovaru.

Stiahnuť (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Formulár na Odstúpenie od kúpnej zmluvy uzavretej na diaľku, použite v tedy, ak žiadate o vrátenie tovaru.

Stiahnuť (54.82KB)

Reklamačný protokol

Formulár, Reklamačný protokol, použite v prípade ak žiadate reklamovať tovar.

Stiahnuť (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Stiahnuť (63.97KB)

szerződéstől való elállás

Stiahnuť (50.87KB)