BoxingOne pokračuje v Prostějove

V sobotu 25. júna pokračuje medzinárodná liga BoxingONE ďalším stretnutím v Prostějove, kde sa domáci BULLS stretnú s poľským Ry-Ki GRIZZLY. Zápas sa začína o 18,00 hod.

BoxingONEDomáci Prostějov nezačal tento ročník medzinárodnej ligy tak, ako sa na víťaza českej extraligy patrí. V prvom zápase utrpeli zdrvujúcu porážku od Komárna v pomere 16-0, pravda, vtedy k nám pricestovali viacmenej s "B" tímom. Vo svojom druhom vystúpení už boli o čosi úspešnejší, keď dokázali remizovať so silným Patentom GLADIATOR na horúcej pôde v Győri. Poliaci sú o niečo úspešnejší, dokázali totiž na domácej pôde poraziť maďarský Patent GLADIATOR, no aj oni, rovnako ako Prostějov, utrpeli v Komárne debakel 16-0.

Vzájomný zápas bude pravdepodobne vyrovnaný, ale väčšie šance sa dávajú českému tímu, vzhľadom k tomu, že boxujú v domácom ringu. Navyše to bude ich prvé domáce vystúpenie a ako sa sami vyjadrili, chcú byť tímom, ktorý v našej "A" skupine obsadí druhé miesto. To totiž zabezpečuje postupové miesto. Priamy prenos môžete sledovať tak ako vždy na oficiálnej stránke BoxingONE www.boxingone.com od 18,00 hod.

Aktualizované (25.6.2011, 21,00 hod.)

Český tím konečne dosiahol prvé víťazstvo, keď zvíťazil nad Ry-Ki GRIZZLY v pomere 10:5.

Zdroj: BoxingONE

23. 06. 2011
Predchádzajúca stránka: Rok 2012 Nasledujúca stránka: Rok 2010