Majstrovstvá Európy mladšieho dorastu

V nedeľu odcestovala reprezentácia mladšieho dorastu (juniori) na Majstrovstvá Európy do maďarského Keszthely. Slovensko budú reprezentovať: 48kg Viliam Tankó, 54kg Mário Csonka, 63kg Juraj Babiak, 66kg Róbert Rácz, 70kg Mikuláš Ferdinand, +80kg Michal Urban. Trénerom výpravy je Pavol Hlavačka, s výpravou vycestoval do dejiska ME aj tréner Tomáš Kovács.

SABA V pondelok sa začali zápasy na ME mladšieho dorastu v maďarskom Keszthely.  V ringu sa predstavili traja naši zástupcovia. Na programe bolo 74 zápasov v  dvoch ringoch (po 37). Na ME sa zúčastní spolu 234 boxerov.

 Vo váhe 48kg, kde štartuje 14 boxerov, VILIAM TANKÓ nastúpil o 15.hod proti  Turkovi Muhammedovi Uncuovi. Náš reprezentant prehral na body v pomere  7:10.

Vo váhe 70kg, kde štartuje 22 boxerov, nastúpil MIKULÁŠ FERDINAND proti Grékovi Polyneikisovi Kalamarasovi. Náš reprezentant zdolal Gréka Kalamarasa 18:9 n.b. a postúpil do najlepšej 16-ky. Dnes nastúpi proti bulharskému reprezentantovi.

Vo váhe +80kg, kde štartuje 14 boxerov, nastúpil MICHAL URBAN proti Bielorusovi Kirylovi Kharlanauovi. Urban zdolal svojho súpera r.s.c.i. v 2.kole. Michal Urban postúpil do najlepšej osmičky a v stredu sa v boji o medailu stretne s chorvátskym reprezentantom.

Dnes sa v ringu predstavia aj MÁRIO CSONKA  vo váhe 54kg, ktorého súperom bude Armén Taron Soghomonyan, s ktorým bude bojovať o postup do najlepšej osmičky. Vo váhe 63kg nastúpi JURAJ BABIAK a jeho súperom bude víťaz  zápasu Mario Mrazovic (Chorvátsko) - Giorgi Sarkisovi (Gruzínsko). Taktiež bude bojovať o postup do najlepšej osmičky. A napokon vo váhe 66kg RÓBERT RÁCZ nastúpi proti Talianovi Vincenzovi Scannapiecovi, s ktorým bude bojovať o postup do najlepšej osmičky.

Zdroj: SABA

28. 06. 2011
Predchádzajúca stránka: Rok 2012 Nasledujúca stránka: Rok 2010