BoxingOne: KIDS vs MOTORUL

Medzinárodná liga sa BoxingONE sa tento víkend sťahuje do Galanty. V sobotu 2.júla hostí domáca Galanta KIDS rumunský Arad MOTORUL.

BoxingONEOčakáva sa veľmi zaujímavý duel vzhľadom k tomu, že oba tímy v doterajšom priebehu ročníka predviedli rozpačité výkony, a sobotňajší duel bude pre oboch z kategórie "musím". Najmä pre domáci KIDS to bude zápas, v ktorom musia presvedčiť. Obhajcovia prvenstva vstúpili do nového ročníka s veľkým očakávaním, ale v doterajších dvoch stretnutiach ťahali za kratší koniec. Je síce pravda, že oba zápasy odboxovali zverenci Tomiho KIDa vonku, ale určite chceli vyťažiť viac. Prehry s Timisoara LIONS v pomere 13:2 a s Debrecen THUNDERS v pomere 11:5 hovoria za všetko.

Podobne je na tom aj rumunský Arad MOTORUL. Arad pre zmenu podľahol v domácom ringu Timisoare 6:10 a Debrecenu vonku v pomere 12:4.

Obidva tímy majú kvalitný, vyrovnaný káder, preto môžeme očakávať tesný súboj, kde mi mohlo rozhodnúť domáce prostredie. Aktuálny stav v skupine „B” je nasledovný: 
1.Timisoara Lions 15 bodov (32 PB) 
2. Debrecen Thunders 12 bodov (30 PB) 
3. Arad Motorul 4 body (10 PB) 
4. Galánta Kids 4 body (7 PBp)

Priamy prenos môžete ako obvykle sledovať na domovskej stránke www.boxingone.com od 19,00 hod a zo záznamu na Digi SPORT 8.júla od 23,00 hod.

Zdroj: BoxingONE

30. 06. 2011
Predchádzajúca stránka: Rok 2012 Nasledujúca stránka: Rok 2010