BoxingONE najbližšie v Galante

V piatok 12. augusta pokračuje medzinárodná liga BoxingONE ďalším stretnutím v Galante, kde sa domáci KIDS stretnú s rumunským tímom Timisioara LIONS. Zápas sa začína o 19,00 hod.

BoxingONEDomáca Galanta sa zatiaľ v tomto ročníku medzinárodnej ligy trápi. Ako víťaz ostatného ročníka má na konte tri prehry z troch zápasov a v tabuľke okupujú beznádejne posledné miesto. V prvom zápase utrpeli zdrvujúcu porážku práve od "Levov" z Timisoari 13-2, vo svojom druhom vystúpení opäť prehrali, keď ich zdolal Debrecen THUNDERS v pomere 11-5. Jedine vo svojom ostatnom zápase boli vyrovnaným súperom, ale proti Aradu MOTORUL rovnako neuspeli, keď prehrali v pomere 7-9. Rumunský tím je na tom podstatne lepšie. Všetky svoje doterajšie zápasy vyhral a v celkovom poradí sú na druhom mieste za Komárnom. LIONS boli úspešní proti už spomínanej Galante, rovnako zvíťazili proti Aradu MOTORUL v pomere 10-6 a nezaváhali ani vo svojom treťom vystúpení, keď zdolali Debrecen THUNDERS 9-7.
Vzájomný zápas bude pravdepodobne vyrovnaný, ale väčšie šance sa dávajú rumunskému tímu. Priamy prenos môžete sledovať tak ako vždy na oficiálnej stránke BoxingONE www.boxingone.com od 19,00 hod.

ŠKB Spartak, Komárno SHARKS

03. 08. 2011
Predchádzajúca stránka: Rok 2012 Nasledujúca stránka: Rok 2010