Komárno nastúpi proti Debrecenu

Presne po mesiaci, 28. marca, sa v Komárne uskutoční ďalší zápas BoxingONE Championship, kde Komárno SHARKS privíta silného súpera z Maďarska Debrecen THUNDERS.

BoxingONEStredoeurópsky amatérsky šampionát BoxingONE pokračuje ďalším zápasom na pôde Komárna. Obhajca prvenstva, domáci SHARKS, sa stretne so svojim tradičným súperom z Debrecenu. Komárno je po svojich dvoch zápasoch na čele nielen svojej skupiny, ale aj celkového poradia s plným bodovým ziskom. Domáce zápasy zatiaľ Komárno zvládlo na výbornú, súperi dva razy odišli s debaklom.
Napriek suverénnemu vystúpeniu Komárna v domácom ringu, očakávame vyrovnaný zápas vzhľadom k tomu, že Debrecen má k dispozícii veľmi kvalitný tím, čo dokázal v nejednom zápase Euroligy v minulosti. Komárno však doma neprehráva a zvyčajne súperi odchádzajú z Komárna s poriadnou nádielkou. Ak Komárno nastúpi opäť v najsilnejšom zložení, čo je viac než pravdepodobné, dá sa očakávať, že vyhrajú aj tretí domáci zápas. Zápas sa uskutoční už tradične v mestskej športovej hale od 18,30. Vstupné je 2€.

18. 03. 2014
Predchádzajúca stránka: Rok 2015 Nasledujúca stránka: Rok 2013