Vladimír Kličko by rád získal bratov titul

Ukrajinský boxer ťažkej váhy Vladimír Kličko si na Vitalijov titul WBC ešte chvíľu počká, pretože teraz musí obhájiť trofej organizácie IBF.

Bratia KličkovciJeho najbližším súperom bude podľa boxerskej organizácie IBF bulharský boxer Kubrat Pulev. Termín duelu zatiaľ nie je určený, ale ak sa obe strany do 14 dní nedohodnú, tak deň a miesto zápasu vyberie sama organizácia.
33-ročný Pulev prezívaný Kobra je v profesionálnom boxerskom ringu piatym rokom. Zatiaľ v žiadnom z 20 duelov neprehral, ba práve naopak rozdal 11 knokautov.
Bývalý amatérsky majster Európy a bronzový medailista z MS Pulev o svojom súperovi povedal: "Videl som Klička boxovať na konci apríla a s niekým takým, ako bol Alex Leapai (Austrálčan) nemal žiadne problémy."
"Keď pôjde do ringu so mnou, tak duel bude mať iný priebeh. Dokážem svetu, že Kličko nie je žiadny neporaziteľný stroj a splním si svoj sen," dodal balkánsky boxer.
Kličko, ktorý je stále držiteľom WBA, IBF, WBO a aj IBO, sa netají tým, že by chcel získať posledný voľný titul WBC, ktorý doteraz držal jeho brat Vitalij, ktorý dal prednosť politickej kariére.

Zdroj: bet365.com

15. 05. 2014
Predchádzajúca stránka: Rok 2015 Nasledujúca stránka: Rok 2013