Fury sa stretne s Hammerom

Britský majster v ťažkej váhe Tyson Fury potvrdil, že v novom roku sa v ringu v londýnskej O2 Aréne stretne s Christianom Hammerom.

Tyson FuryVyše dva metre vysoký Fury si konconovembrovou výhrou nad Dereckom Chisorom, ktorá prišla v 10. kole, zabezpečil súboj s rumunským boxerom žijúcim v Nemecku Christianom Hammerom. Súboj by sa mal odohrať 28. februára.
Hammer bol totižto tým, ktorý v poslednom súboji zastavil stúpajúcu hviezdu Beaoa Costu juniora. Ak Fury znova uspeje, tak jeho šanca na súboj s viacnásobným držiteľom majstrovských titulov v ťažkej váhe Vladimírom Kličkom bude istá.
Pre televíziu Sky Sports Brit povedal: "Nie som takým typom, ktorý sa nechá vláčiť po ringu. Rád bojujem so silnými boxermi, ktorí nerozdávajú ľahké direkty a volajú seba veľkými bojovníkmi."
"Viem, že v O2 Aréne som si mohol vybrať ľahšieho súpera, aby som mal zaistený súboj proti Kličkovi. Mne však nejde byť iba o to, aby som bol vyzývateľom, ale o to, aby moje meno Tyson Fury ľudia vyslovovali s úctou."
"Chcem, aby si ma publikum zapamätalo ako boxera, ktorý neustúpi žiadnemu súperovi. Viem, že mám na to, aby som bol svetový majster v ťažkej váhe."
Na papieri to vyzerá, že Hammer je ťažkým súperom. Je vysoko v hodnotení boxerov a dokázal poraziť veľké mená.
"Viem, že ma chce poraziť a sám vyzvať Klička, ale som sebavedomý a viem, že sa to nestane," dodal.

Zdroj: bet365.com

31. 12. 2014
Predchádzajúca stránka: Rok 2015 Nasledujúca stránka: Rok 2013