• Nové
Boxerské bandáže elastické Paffen Sport ALLROUND
  • Boxerské bandáže elastické Paffen Sport ALLROUND

Boxerské bandáže elastické Paffen Sport ALLROUND

12,00 €
S DPH Dodanie 2-3 pracovné dni

Boxerské bandáže elastické, 4,5 m, podľa normy IBA/DBV Na tréning, sparing a súťaženie v boxe, kickboxe, Muay Thai, K1, MMA a príbuzných bojových umeniach.

Farba
Balenie
Veľkosť
Množstvo
Skladom

  • Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA. Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA.
  • Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta. Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta.
  • Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo. Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo.

Elastické boxerské bandáže na ruky «ALLROUND» od Paffen Sport s dĺžkou 4,5 metra spĺňajú štandardy IBA (Medzinárodná boxerská asociácia) a DBV (Nemecká boxerská asociácia) pre olympijský box a vyznačujú sa dokonale zladenou zmesou syntetických vlákien. a elastan. Dajú sa ľahko, rýchlo a pevne zabaliť. Podporujú zakrivenie ruky do päste, čo pomáha udržať päsť pri tréningu zatvorenú a šetrí silu. Ponúkajú tiež dodatočnú ochranu zápästia, zadnej časti ruky a kĺbov, zvyšujú stabilitu zápästia a spoľahlivo absorbujú pot. Uško na palec na začiatku podpery a vytlačená informácia, na ktorej strane by mala byť podpera dole, uľahčujú zavinovanie. Široký suchý zips na konci pevne a bezpečne zatvára opierku, aby sa nešmýkala ani počas intenzívnych tréningov na boxovacom vreci alebo pri sparingu. Keďže sa naše suché zipsy zatvárajú veľmi tesne, mali by sa po tréningu otvárať opatrne a nie jednoducho odtrhnúť. Toto by ste mali mať na pamäti pri starostlivosti o obväz: Kvalitné syntetické vlákna a optimálne zladená zmes materiálov zaručujú dlhú životnosť. Boxerské bandáže na ruky sú plne zafarbené a šetrné k pokožke, aby farba zostala zachovaná aj po rokoch používania. Bandáže bojových umení by sa mali prať v práčke pri max. 30° s jemným farebným čistiacim prostriedkom. Ešte lepšie je jednoducho ich na chvíľu namočiť do vlažnej vody s trochou saponátu a potom nechať vyschnúť na vzduchu. Takto zostanú dlho elastické, nevyblednú a optimálne sajú pot. Prečo by ste mali nosiť bandáže rúk pri každom tréningu: Boxerské bandáže na ruky sú nepostrádateľným doplnkom pre tréning a sparing v boxe, kickboxe, Muay Thai, K1, MMA a iných bojových umeniach. Mali by sa nosiť pod boxerskými alebo vrecovými rukavicami počas každého tréningu. Poskytujú dodatočnú stabilizáciu pre ruky a zápästia a chránia ich pred zranením. Elastické bandáže na ruky od Paffen Sport spoľahlivo absorbujú pot a zabraňujú premoknutiu pokošky. To zaisťuje pohodlné nosenie a udrží vaše boxerské rukavice a vrecové rukavice vo forme.

 

253401000
3 položky

Špecifické referencie

ean13
4050111102977
mpn
253401000

Stiahnuť

Formulár na výmenu tovaru

Formulár na výmenu tovaru požite v prípade ak žiadate o výmenu tovaru.

Stiahnuť (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Formulár na Odstúpenie od kúpnej zmluvy uzavretej na diaľku, použite v tedy, ak žiadate o vrátenie tovaru.

Stiahnuť (54.82KB)

Reklamačný protokol

Formulár, Reklamačný protokol, použite v prípade ak žiadate reklamovať tovar.

Stiahnuť (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Veľkostná tabuľka výrobkov f. Paffen Sport

Stiahnuť (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Stiahnuť (63.97KB)

szerződéstől való elállás

Stiahnuť (50.87KB)