Chrániče holení a priehlavku ALLROUND
  • Chrániče holení a priehlavku ALLROUND

Chrániče holení a priehlavku ALLROUND

19,90 €
S DPH Dodanie 5-10 pracovných dní

Tieto obľúbené chrániče holene a priehlavku od Paffen Sport sa vyznačujú dobrým polstrovaním a výborným pomerom ceny a kvality.

Farba
Balenie
Veľkosť
Množstvo
Na objednávku 8-10 dní

  • Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA. Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA.
  • Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta. Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta.
  • Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo. Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo.

Sú CE testované a schválené pre súťaže podľa podmienok IFMA (International Federation of Muaythai Amateur) a ponúkajú bezpečnú ochranu pre citlivé oblasti na holeni a priehlavku. Vďaka tomu sú ideálne pre tréning rôznych bojových umení ako kickbox, K1, MMA a ďalšie. Priedušný bavlnený streč sa ľahko nazúva a zaisťuje bezpečné uchytenie na nohách a chodidlách mladých ľudí, žien a mužov bez toho, aby prerušil prívod krvi. Vnútorný materiál je vyrobený z mäkkej bavlny, ktorá je príjemná k pokožke a dobre saje pot a zlepšuje cirkuláciu vzduchu. Otvory v páse, na päte a špičkách sú obšité pevnými a mäkkými bavlnenými niťami, ktoré zabraňujú roztrhnutiu a neodierajú pokožku. Allround chrániče holene a priehlavku sú dostupné v štyroch rôznych veľkostiach. V čiernej farbe je aj detská veľkosť. Toto by ste mali mať na pamäti pri starostlivosti o ne. Keďže chrániče holene a priehlavku sú vyrobené z kvalitnej strečovej bavlny, pri správnej starostlivosti vydržia niekoľko rokov. Mali by sa preto prať v práčke pri maximálnej teplote 30° s jemným pracím prostriedkom pre farby. Ešte lepšie je jednoducho ich na chvíľu namočiť do vlažnej vody s trochou saponátu a potom nechať vyschnúť na vzduchu. Zostanú tak dlho elastické, nevyblednú a optimálne sajú pot. Pre vašu vlastnú bezpečnosť a bezpečnosť vášho tréningového partnera: Chrániče holení sú dôležitým doplnkom pri tréningoch, sparingoch a súťažiach pre amatérov v Muay Thai, kickboxe, K1, MMA a podobných bojových umeniach. Mali by sa nosiť na všetky tréningy a sparingy a sú povinné pre amatérske súťaže. Hrubé polstrovanie chráničov holene a priehlavku Paffen Sport «ALLROUND» znižuje dopady kopov a pomáha tak predchádzať otlakom, vyvrtnutiam a dokonca aj zlomeninám. Nechránia len nositeľa, ale aj tréningového a sparing partnera. Veľkosti a dĺžka holene: XS pre deti s dĺžkou holene 30 cm a kratšou S pre dĺžky holene od 30 do 33 cm M pre dĺžky holene medzi 33 a 37 cm L pre dĺžky holene od 37 do 41 cm XL pre dĺžky holene od 41 cm a viac

653004003

Špecifické referencie

mpn
653004003

Stiahnuť

Formulár na výmenu tovaru

Formulár na výmenu tovaru požite v prípade ak žiadate o výmenu tovaru.

Stiahnuť (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Formulár na Odstúpenie od kúpnej zmluvy uzavretej na diaľku, použite v tedy, ak žiadate o vrátenie tovaru.

Stiahnuť (54.82KB)

Reklamačný protokol

Formulár, Reklamačný protokol, použite v prípade ak žiadate reklamovať tovar.

Stiahnuť (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Veľkostná tabuľka výrobkov f. Paffen Sport

Stiahnuť (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Stiahnuť (63.97KB)

szerződéstől való elállás

Stiahnuť (50.87KB)