• Nové
Chránič zubov ALLROUND MINT Paffen Sport - 2
  • Chránič zubov ALLROUND MINT
  • Chránič zubov ALLROUND MINT Paffen Sport - 2

Chránič zubov ALLROUND MINT, junior

8,50 €
S DPH Dodanie 2-3 pracovné dni

Chránič zubov ALLROUND MINT junior je  tvarovateľný /prispôsobivý/ na rôzny tvar horného chrupu. Určený pre profesionálny box, kick boxing, thajský box a všetky bojové umenia, s mätovou príchuťou.

Farba
Balenie
Veľkosť
Množstvo
Skladom

  • Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA. Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA.
  • Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta. Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta.
  • Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo. Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo.

Všetky chrániče zubov «ALLROUND» od Paffen Sport sú vyrobené výhradne v Nemecku. To zaisťuje, že sa používajú len tie najlepšie materiály a do úst sa nedostanú žiadne škodlivé chemikálie. Sú potravinársky nezávadné a neobsahujú škodlivé látky. Chrániče zubov sú bez chuti a bez škodlivých prísad a zmäkčovadiel. Chrániče zubov «ALLROUND MINT» majú tiež príjemnú príchuť mäty.

Dá sa použiť pri všetkých kontaktných športoch, ako je box, kickbox, karate, džudo, zápasenie, MMA, hádzaná, hokej, basketbal, rugby a iné športy s podobným rizikom tvrdého nárazu čeľuste, ako je horská cyklistika, skateboard a podobne.

Po používaní je najlepšie chránič dôkladne opláchnuť pod vlažnou vodou a nechať uschnúť na vzduchu. Vlhký chránič úst nikdy nenechávajte v uzavretom úložnom boxe dlhší čas. To môže viesť k rastu plesní. Vždy skladujte v otvorenom úložnom boxe a zabezpečte dobré vetranie po celom obvode. Príležitostne treba chránič zubov dôkladnejšie vyčistiť zubnou kefkou pod tečúcou vodou. Na čistenie nepoužívajte čistiace prostriedky, čistiace prostriedky na zubné protézy ani zubnú pastu. Najneskôr po roku vymeňte chránič zubov za nový.

Návod na použitie – tepelné tvarovanie chrániča zubov.

Do nádoby si dáme variť vodu, k nej si pripravíme nádobu so studenou vodou, lyžičkou a uterákom.
Chránič ponoríme do teplej vody pomocou lyžice tak, aby sa nedotýkal stien nádoby.
V maximálne 65 stupňovej vode ho necháme po dobu 3 až 5 min, kým nezmäkne. Bezpodmienečne dbajte na to, aby ste chránič nevložili do vriacej vody, inak zmäkne, nadobudne konzistenciu žuvačky a už sa nedá upravovať.
Keď chránič zmäkne, vyberiete ho, niekoľkokrát vypláchnite ústa studenou vodou a vložte ho na hornú časť čeľuste. Zatlačte jazykom na strechu úst a miernym tlakom zahryznite cca. 2 až 3 minúty. To je všetko! Ak ste nedosiahli požadovaný tvar, postup môžete opakovať viackrát, až kým nedosiahnete požadovaný tvar.

Upozornenie: Chránič po zakúpení nie je možné, z hygienických dôvodov vymeniť alebo vrátiť.

263401000
3 položky

Špecifické referencie

ean13
4050111103127
mpn
263401000

Stiahnuť

Formulár na výmenu tovaru

Formulár na výmenu tovaru požite v prípade ak žiadate o výmenu tovaru.

Stiahnuť (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Formulár na Odstúpenie od kúpnej zmluvy uzavretej na diaľku, použite v tedy, ak žiadate o vrátenie tovaru.

Stiahnuť (54.82KB)

Reklamačný protokol

Formulár, Reklamačný protokol, použite v prípade ak žiadate reklamovať tovar.

Stiahnuť (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Stiahnuť (63.97KB)

szerződéstől való elállás

Stiahnuť (50.87KB)