• -30%
Box prilba QUANTUM XP
  • Box prilba QUANTUM XP
  • Box prilba QUANTUM XP
  • Box prilba QUANTUM XP
  • Box prilba QUANTUM XP
  • Box prilba QUANTUM XP
  • Box prilba QUANTUM XP
  • Box prilba QUANTUM XP

Box prilba QUANTUM XP - modrá

89,90 €
62,93 € Zľava 30%
S DPH Dodanie 2-3 pracovné dni

Táto HIGH-TECH prilba spĺňa najvyššie požiadavky z hľadiska bezpečnosti, výkonu i pohodlia.

Farba
Balenie
Veľkosť
Množstvo
Skladom

  • Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA. Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA.
  • Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta. Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta.
  • Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo. Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo.

Táto HIGH-TECH prilba spĺňa najvyššie požiadavky z hľadiska bezpečnosti, výkonu i pohodlia.Je vyrobená z najmodernejších materiálov s inovatívnym dizajnom.Vďaka patentovanému vynálezu firmy Quantum (ozubené zapínanie na zadnej časti prilby) ju možno dokonale nastaviť za pár sekúnd  na jednotlivé rozmery hlavy.To znamená, že prilbu si može zakúpiť dieťa alebo tínedžer a prilba bude rásť s ním.Materiál prilby je vysoko elastický, pružný, má optimálne tlmiace vlastnosti.Prilba sa na hlave zafixuje tak, že ju presne kopíruje, nevznikajú tak volné medzery, ktoré by mali negatívny dopad na tlmiace vlastnosti.Prilba  má z vnútornej strany jemne zdrsnený a protišmykový povrch, nekĺže sa a nepretáča sa..Nad čelom sú extra odvodňovacie drážky, pot tak steká po bokoch hlavy a nie do očí.Vetracie otvory  sú rozmiestnené po celej prilbe,čím je zaručený odvod tepla od pokožky hlavy. Maximálna ochrana a perfektný výhľad robia túto prilbu   jedinečnú pre  sparing. Prilba kombinuje maximálnu ochranu lícnych kostí a nosa s optimálnym zorným poľom. Je  presne navrhnutá tak, aby pokryla lícne kosti a čo možno najviac ukryla nos. Vyrobená bola v Rakúsku z testovaných materiálov, ktoré spĺňajú prísne normy EÚ.Povrch nedráždi pokožku, je hypoalergénny. Prilba sa jednoducho udržiava v čistote, možno ju buď opláchnuť pod tečúcou vodou alebo utrieť vlhkou handričkou.Veľkosť S je pre obvod hlavy: 52 cm - 55 cm, veľkosť M je pre obvod hlavy 56 cm - 58 cm, veľkosť L pre obvod 59 cm - 62 cm.

1261
1 ks

Špecifické referencie

mpn
1261

Stiahnuť

Formulár na výmenu tovaru

Formulár na výmenu tovaru požite v prípade ak žiadate o výmenu tovaru.

Stiahnuť (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Formulár na Odstúpenie od kúpnej zmluvy uzavretej na diaľku, použite v tedy, ak žiadate o vrátenie tovaru.

Stiahnuť (54.82KB)

Reklamačný protokol

Formulár, Reklamačný protokol, použite v prípade ak žiadate reklamovať tovar.

Stiahnuť (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Stiahnuť (63.97KB)

szerződéstől való elállás

Stiahnuť (50.87KB)