Kell Brook opäť v ringu

Kell Brook musí znovu bojovať o to, aby mohol byť aj naďalej majiteľom svetového titulu od organizácie IBF. Do ringu sa postaví proti Kevinovi Bizierovi.

Kell Brook

29-ročný rodák zo Sheffieldu nebol v ringu od mája minulého roku, kedy v šiestich kolách s prehľadom porazil Frankieho Gavina. V októbri mal bojovať proti Argentínčanovi Diegovi Chavesovi, ale kvôli zraneniu rebra, ktoré si privodil počas sparingu, tento duel skrečoval. Od vtedy sa veľa narozprávalo, kto bude jeho ďalší súper. Hovorilo sa o britskom duely medzi ním a Amirom Khanom, ktorý sa mal konať vo Wembley, ale IBF vstúpilo do debaty, keď nariadilo duel proti Bizierovi.
31-ročný Kanaďan sa stal povinným vyzývateľom, keďže v novembri v Miami vo Floride zastavil v 10. kole Fredericka Lawsona, ktorý mal dovtedy právo Brooka vyzvať. Bizier z 27 duelov v profesionálnom ringu doteraz prehral iba dva a to s Rumunom žijúcim v Kanade Jo Jo Danom. Toho Brook už v debutovej obhajobe opasku IBF porazil v štyroch kolách. Brook verí, že súpera porazí a potom sa bude môcť sústrediť na zápas proti Khanovi. Pred duelom s Bizierom prehlásil: "Potrebujem ho ako rozcvičku."

Zdroj a foto: bet365.com

 

Diskusia

 
22. 01. 2016
Predchádzajúca stránka: Rok 2017 Nasledujúca stránka: Rok 2015