Chrániče holení a priehlavku PRO THAI XTRA
  • Chrániče holení a priehlavku PRO THAI XTRA

Chrániče holení a priehlavku PRO THAI XTRA

65,00 €
S DPH Dodanie 2-3 pracovné dni

PRO THAI XTRA. Ochrana holene a priehlavku Kvalitné chrániče pre tréning Muay Thai, kickboxu, K1, MMA a príbuzných bojových umení.

Farba
Balenie
Veľkosť
Množstvo
Skladom

  • Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA. Bezpečné platby podľa štandardov 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ a Verified VISA.
  • Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta. Tovar zasielame v SR a ČR kuriérskou službou SPS, Slovenskou poštou a cez Packeta.
  • Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo. Záruka vrátenia peňazí do 14 dní a výmena tovaru zadarmo.

Tieto špičkové, vysokokvalitné chrániče holene a priehlavku sa vyznačujú ergonomickým PSXtraFit, špeciálnou výstelkou PSXIIIFoam a priedušnou podšívkou PSDryInner. Ponúkajú obzvlášť bezpečnú ochranu pre citlivé oblasti holene, priehlavku a členku. Sú tiež ideálne pre tréning rôznych bojových umení ako kickbox, K1, MMA a ďalšie. PSXtraFit znamená, že sa veľmi ľahko obliekajú a padnú ako uliate. Vďaka elastickým popruhom a suchým zipsom na lýtku a holeni s nastaviteľnou dĺžkou sa dajú individuálne nastaviť a bezpečne upevniť. To zaisťuje bezpečné uchytenie na nohách a chodidlách tínedžerov, žien a mužov. Vysoko kvalitná výplň PSX4Foam ponúka vynikajúce tlmiace vlastnosti s výnimočne malým objemom. Oblasť holene je tiež chránená druhou dvojitou vrstvou. Vďaka tomu je možné trénovať obzvlášť blízko súťaží, kde je možné trénovať aj tvrdé kopacie sekvencie. Vnútorný materiál z PSDryInner dobre absorbuje pot a zlepšuje cirkuláciu vzduchu. Všetky lemy sú navyše dvojito prešité obzvlášť jemným bielym kontrastným pásikom. Tým sa zabráni rozstrapkaniu a odieraniu pokožky. Chrániče holene a priehlavku «PRO THAI XTRA» sú dostupné v troch rôznych veľkostiach. Toto by ste mali mať na pamäti pri starostlivosti o ne. Keďže chrániče holene a priehlavku sú vyrobené z kvalitného zvršku z umelej kože s vodoodpudivým povrchom, pri správnej starostlivosti vydržia niekoľko rokov. Vnútorný materiál PSDryInner nielen saje pot, ale je aj antibakteriálny a samočistiaci. Po tréningu jednoducho nechajte chrániče dlhšie vyvetrať, aby ste zabránili hromadeniu vlhkosti a zápachu. Ak sa zašpinia, utrite povrch vlhkou handričkou a jemným čistiacim prostriedkom. Pre vašu vlastnú bezpečnosť a bezpečnosť vášho tréningového partnera: Chrániče holení sú dôležitým doplnkom pre tréning, sparing a súťaženie v Muay Thai, kickboxe, K1, MMA a podobných bojových umeniach. Mali by sa nosiť počas každého tréningu a sparingu. Ergonomické polstrovanie PSXIIIFoam chráničov holennej kosti a priehlavku Paffen Sport «PRO THAI XTRA» znižuje dopady kopov a pomáha tak predchádzať otlakom, vyvrtnutiam a dokonca aj zlomeninám. Nechránia len nositeľa, ale aj tréningového a sparing partnera.

        
 

651101004
1 ks

Špecifické referencie

ean13
4050111114208
mpn
651101004

Stiahnuť

Formulár na výmenu tovaru

Formulár na výmenu tovaru požite v prípade ak žiadate o výmenu tovaru.

Stiahnuť (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Formulár na Odstúpenie od kúpnej zmluvy uzavretej na diaľku, použite v tedy, ak žiadate o vrátenie tovaru.

Stiahnuť (54.82KB)

Reklamačný protokol

Formulár, Reklamačný protokol, použite v prípade ak žiadate reklamovať tovar.

Stiahnuť (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Veľkostná tabuľka výrobkov f. Paffen Sport

Stiahnuť (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Stiahnuť (63.97KB)

szerződéstől való elállás

Stiahnuť (50.87KB)