• Új
Nike HyperKO 2 Special Edition box cipő
  • Nike HyperKO 2 Special Edition box cipő

Nike HyperKO 2 Special Edition box cipő

200,00 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

A vadonatúj Nike HyperKO 2 Boxing Boots a Nike legújabb alkotása. Az eredeti HyperKO közvetlen frissítése folyamatosan állítható, és könnyű, exoskeletális külső szerkezettel rendelkezik a biztonságos és kényelmes illeszkedés érdekében. A zónás stretch rendszer zökkenőmentes, zokniszerű illeszkedést biztosít.

Csomagolás
Méret
Mennyiség
Raktáron

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Zokni-szerű illesztés - A Zonal nyújtás és zárolás tökéletes mozgást biztosít a mozgás széles tartományán keresztül.
Formázó mandzsetta - Az ipari első mandzsetta felépítés fokozza a teljesítményt és az érzetet.

Figyelem: Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy NIKE bokszcipő rendelése esetén a szokásosnál fél mérettel nagyobb méret rendelését javasoljuk, mivel a cipők kisebbek, abban az esetben, ha még nem volt NIKE boxcipőjük. Például 42,5 EU-s méretet visel, ezért javasoljuk, hogy 43 méretet rendeljen. Ha a méret nem felel meg Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk cserére.

DJ4475 121
1 Elemek

Megadott referenciák

upc
195239323720
mpn
DJ4475 121

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)