A reklamációs igény leggyorsabb rendezése közvetlenül a márkaszervizben történik. Ezek listája megtalálható a használati utasításban vagy a garanciajegyen. Abban az esetben ha ez nem intézhető márkaszervizben, kérjük panaszával forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az rgshop@boxclub-kn.sk e-mail címen.

Sérült vagy hibás termék

INTIME futárszolgálattal történő kiszállítása esetén kis és nagy csomagot az emeletre szállítva, a kért helyre tesszük, kicsomagoljuk, és Ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után, kérésre a régi készüléket díjmentesen el is szállítjuk. A külső csomagolást és a termék sértetlenségét egyaránt lehetőség van ellenőrizni.

Ha az árut személyesen veszi át, akkor is ellenőrizze annak sértetlenségét, a csomag tartalmát.

Ha a kiszállított termék hibás, vagy sérült több dolgot is tehet:

* Sérült csomagolás esetén, kérjük a terméket ne vegye át.
* Amennyiben nem adódik lehetősége a csomagolást kibontani és a termék sérült, akkor ezt 24 órán belül jelezze nekünk az ugyfelszolgalat@mall.hu e-mail címünkre.
* Árleszállítást kérhet. A termék árától függően tudunk Önnek ez esetben kedvezményt biztosítani.
* Figyelem, mindez szállítás esetén akkor áll fenn, ha a szállító jelenlétében nézi át a terméket és még a szállító is jelen van!

Hiányos a csomag, vagy mást kapott
Ebben az esetben kérjük, írjon rgshop@boxclub-kn.sk e-mail címünkre és mi hamarosan jelentkezünk

Ha árut küld vagy hoz vissza, minden esetben csatolja a következő dokumentumokat:
* Számlát (másolat)
* A jótállási jegyet
* A hiba, probléma leírását
* Az Ön elérhetőségét

Nem kapott számlát a futártól
A számlát minden esetben a kiszállítás után küldjük el az Ön e-mail címére elektronikus formában 3 munkanapon belül. A futár csak a szállítólevelet adja át a helyszínen.

Jótállás, Garancialevél nincs kitöltve
Házhoz szállítás esetén: a garancialevelet a Felhasználói fiókban megadott e-mail címre küldjük 3 munkanapon belül.

Figyelem!

A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét, amennyiben a számla rendelkezésre áll, a szervizhálózat és üzletünk kötelessége kifogásával foglalkozni.

Rendelés lemondása - Elállás
Rendelés törlése

Amíg nem kapta kézhez a terméket - vagyis „nyitott” a megrendelés – Ön is törölheti a rendelést a saját Fogyasztói fiókjában azaz az Ügyfélközpontban.

Rendelés törlésének lépései:
* Jelentkezzen be az oldalunkra
* Lépjen be az Ügyfélkozpontba
* Kattintson a „Rendeléseim” ablakra
* Válassza ki az aktuális rendelését a rendelésszám alapján.
* Ha egy terméket rendelt: Kattintson a fent látható „Megrendelés törlése” linkre.
* Ha több terméket rendelt: Törölje a termékeket egyenként a „Tétel törlése” inkre kattintva. A lemondáshoz az összes tételt törölnie kell.

Elállás a vásárlástól
Már kézhez kapta a terméket, de mégsem felel meg? Meggondolta magát?
Ebben az esetben a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül élhet az Elállás jogával, azaz elállhat a vásárlástól. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás előtti állapotot állítjuk elő.

A termék cseréje elállás esetén nem lehetséges.

Felelősség kizárása
Az eladó fenntartja magának azt a jogot, hogy rendkívüli esetben vagy kizárólag előzetes fizetés esetén, vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be jelen szerződésben foglalt feltételeket, vagy más módon kárt okoznak az eladónak.

Az eladó nem felel az internetes hálózat esetleges műszaki hibáiból, a kommunikációs eszközök esetleges meghibásodásából, bármely szoftver vagy program meghibásodásából, esetleges technikai meghibásodásokból eredő károkért.

Nem gyakorolhatja a fogyasztó az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamintszámítógépes szoftver) esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy elálláskor a visszaküldött terméket lehetőség szerint, a készülék eredeti, gyári csomagolásában, annak hiányában a leggondosabb csomagolásban szíveskedjen visszaküldeni. Az utánvéttel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni

 

Orgán dozoru - SOI
V zmysle zákona číslo 128/2000 Z. z. o štátnej kontrole, všeobecným orgánom dozoru v ochrane spotrebiteľa na vnútornom trhu je Slovenská obchodná inšpekcia. Ak máte podozrenie pre porušenie Vaších spotrebiteľských práv, môžete sa na jednotlivé inšpektoráty obrátiť s podnetom na konkrétny podnikateľský subjekt.

Zoznam inšpektorátov pre jednotlivé kraje nájdete na tomto odkaze.

prevádzkovateľ R.G.SHOP Roderik Győrfi