ALLROUND DRYHAND boxkesztyű
  • ALLROUND DRYHAND boxkesztyű
  • ALLROUND DRYHAND boxkesztyű
  • ALLROUND DRYHAND boxkesztyű
  • ALLROUND DRYHAND boxkesztyű

Paffen Sport ALLROUND DRYHAND boxkesztyű

59,99 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Vintage megjelenésű bőr bokszkesztyű, speciális poliészter keverékkel a tenyerén az izzadás csökkentése érdekében. Ideális edzéshez és harcművészetekben való harchoz.

Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

A szemeddel edz. Ezért fejlesztettük ki ezeket a vintage megjelenésű, valódi bőr bokszkesztyűket. A minőség, a védelem és a tartósság szintén nélkülözhetetlen alapja ezeknek a bokszkesztyűknek. Minden sportoló, aki a stílussal és a dizájnnal szeretné hangsúlyozni egyéniségét, el lesz ragadtatva ezzel a stílusos bokszkesztyűvel. A külső kéz, amely erős kopásnak van kitéve edzés és sparring során, robusztus bőrből készült, elegáns vintage stílusban. A kevésbé igénybe vett tenyér izzadságelnyelő és különösen szakadásálló PSDryInner poliészter keverékből készült. Ez az újonnan kifejlesztett anyag megbízhatóan felszívja a tenyéren termelődő izzadságot, és elszállítja azt. Az eredmény szárazabb kezek, jobb fogás a kesztyűben és általánosan jobb viselési kényelem. A közepes szélességű szabás elegendő helyet biztosít a nagy kezek számára is. A vastag, ergonomikus kialakítású habpárna szilárd ütéselnyelést és további támasztást biztosít. A széles tépőzár lehetővé teszi a kesztyű egyéni beállítását, és hatékonyan stabilizálja a csuklót. A hüvelykujjak anatómiailag előre íveltek, és szilárdan rögzítve vannak a kesztyű többi részéhez. 10-16 uncia között kapható. Edzésre a Paffen Sport «ALLROUND» box bandázs is ajánljuk. ALLROUND DRYHAND» – így minden edzés egy nyilatkozatot tesz Az «ALLROUND DRYHAND» speciálisan a kesztyűk és a könnyű sparring edzésére lett kifejlesztve. Ezért csak ilyen célokra szabad használni. A párnázást és az anyagösszetételt a testet és a fejet érő ütésekhez, valamint a védekező testhelyzetekhez tervezték. A lágyabb párnázás megbízhatóan elnyeli a kisebb és erõsebb célpontokra irányuló ütéseket. Ez jelentősen csökkenti az ütést végző személy, valamint a sparringpartner vagy az edző sérülésének kockázatát. A bokszzsákon, fali bokszpárnán és egyéb edzőeszközökön való edzéshez speciális és költséghatékonyabb táskakesztyűket ajánlunk, mint például a Paffen Sport «KIBO FIGHT» boxzsákkesztyűje a legjobb bőrből, vagy kezdőknek a «FIT » szintetikus bőrből készült boxzsákkesztyű.

213363012
1 Elemek

Megadott referenciák

ean13
4050111120117
mpn
213363012

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Letöltés (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)