Sparing PRO PERFORMANCE bokszkesztyű

139,99 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Meghatározza a versenyképzés színvonalát. Széles vágás és sok hely az optimális illesztésnek köszönhetően. PSX3Foam párnázási technológiával rendelkezik - extra tartós és megtartja formáját. Kétrétegű tépőzáras zárás a tökéletes illeszkedésért és még nagyobb stabilitásért a csuklóban.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Legjobb kézzel készített minőségi bőr. A PSX3Foam speciális habbetét különösen tartós, és intenzív igény esetén is megőrzi formáját. Belső párnázás az optimális tapadás érdekében. Extra széles dupla horog és hurok rögzítő a tökéletes illeszkedésért és még nagyobb stabilitásért a csuklóban, rögzített hüvelykujj PSCap speciális párnázattal.

XIIIfoam.png

Funkcionálisan osztályozott négyrétegű habpárna a tökéletes illeszkedés és a maximális ütéselnyelés érdekében

További speciális párnázás a hüvelykujj területén a tokos sérülések elleni védelem érdekében.

Bőrtermékeink ennek megfelelően vannak címkézve. A különösen jó minőségű bőrt kézzel készített minőségi bőr címkénk jelöli.

211032014
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
4050111114895
mpn
211032014

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)