PRO WIDE Hook&Loop sparing bokszkesztyű
  • PRO WIDE Hook&Loop sparing bokszkesztyű

Paffen Sport PRO WIDE Hook&Loop sparing bokszkesztyű

149,90 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

A "Pro Wide Hook & Loop" bokszkesztyű a Paffen Sport prémium termékcsaládjának legújabb modellje.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Raktáron

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

A kiváló minőségű marhabőrből kézzel készített box kesztyűk igazi szemet gyönyörködtetnek az olasz minőségi bőrből készült, különlegesen finomított fémes részleteknek köszönhetően. Az általunk használt marhabőr és dizájn már bizonyította versenyképességét Tyson Fury különböző harcaiban. Ezen kívül kiváló minőségű, többrétegű puha hab párnázás került beépítésre. Ez javítja az ergonómiát és megbízhatóan elnyeli az ütéseket. Emiatt ezek a boxkesztyűk ideálisak a versenyhez közeli sparringhoz. A tépőzár különösen hosszú és olyan széles, mint a kesztyű szára. Ez észrevehető plusz stabilitást biztosít a csukló számára, és biztosítja a biztonságos illeszkedést.

211829012
1 Elemek

Megadott referenciák

ean13
4050111127932
mpn
211829012

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Letöltés (105.24KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)