• -35%
Box prilba QUANTUM XP červená
  • Box prilba QUANTUM XP červená
  • Box prilba QUANTUM XP červená
  • Box prilba QUANTUM XP červená
  • Box prilba QUANTUM XP červená

QUANTUM RV fejvédő, piros

79,90 €
51,94 € 35% megtakarítás
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

A QUANTUM RV / Revolution egy szabadalmaztatott csúcstechnikai fejvédő, amely megfelel a legmagasabb szintű biztonság, teljesítmény és kényelem követelményeinek.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

A QUANTUM RV illeszkedése forradalmi. A továbbfejlesztett felépítésének köszönhetően 52 cm és 62 cm közötti kerületekre használható. A QUANTUM szabadalmaztatott találmányának köszönhetően - könnyen felfelé és lefelé állítható, fogazott szalag hátul, a QUANTUM RV akár szabályozható, hogy illeszkedjen a fejek hosszúságához és formájához. Ez azt jelenti, hogy ugyanaz a fejvédő illik felnőtthez és kisgyermekhez is. Így egy fejvédőt egyszerre sok, különböző fejmérettel rendelkező ember használhat. A tépőzáras sávok egyszerű beállításával a fejvédő pillanatok alatt nagyról kisre és hátra cserélhető. A fejvédőt gyermek vagy tinédzser vásárolhatja meg, és az évek során együtt nő a harcossal, mindig tökéletesen illeszkedik a tulajdonos folyamatosan növekvő fejméretéhez.

1263
2 Elemek

Megadott referenciák

mpn
1263

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)