Bail Profi zsákolókesztyű

37,90 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Tréningové rukavice určené pre nácvik úderov na boxerskom vreci...

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Tréningové rukavice určené pre nácvik úderov na boxerskom vreci. Celokožené rukavice s lokálnym odvetraním, so zvýšenou vypchávkou v oblasti kĺbov, tlmiaca plocha sa skladá z viacerých vrstiev, elastická manžeta na suchý zips zaisťuje komfortné zapínanie. Pri používaní rukavíc odporúčame používať bandáže.

UPOZORNENIE. Táto ochranná výstroj bola navrhnutá pre použitie v bojových športoch ako je box, thaibox... Účasťou pri týchto športoch prijímate určité riziko zranenia. Výstroj bola navrhnutá za účelom znižovania zrnenia pri normálnych podmienkach. Nepoužívajte ochrannú výstroj na nijaký iný účel, než na aký bola navrhnutá. Na ochrannej výstroji nevykonávajte žiadne úpravy. Pred použitím vždy skontrolujte, či výstroj nie je poškodená spôsobom, ktorý by mohol znížiť jej ochrany-schopnosť.

Veľkosť: Vyberte si veľkosť, ktorá najlepšie zodpovedá Vašej telesnej konštrukcii a typu športu, ktorého sa zúčastňujete.

Údržba: Po každom použití je treba výrobok riadne osušiť. Teplota sušenia nesmie presiahnuť 40°C. Čistenie výstroje doporučujeme ručne, v mierne mydlovom roztoku.

Životnosť ochrannej výstroje: Výstroj pravidelne kontrolujte a uistite sa , že nie je poškodená. V prípade jej poškodenia je potrebné výstroj vyradiť.

21961
1 Elemek

Megadott referenciák

mpn
21961

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)