Vrecové rukavice zn. Bail
  • Vrecové rukavice zn. Bail
  • Vrecové rukavice zn. Bail

Bail zsákolókesztyű

34,90 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Edzőkesztyű, amelyet boxzsákon történő ütések edzésére terveztek...

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Edzőkesztyű, amelyet boxzsákon történő ütések edzésére terveztek. Teljes bőr kesztyű helyi szellőzéssel, az ízületi területen megnövelt párnázással, a párnázó felület több rétegből áll, a tépőzáras rugalmas mandzsetta kényelmes rögzítést biztosít. Kesztyű használatakor kötést javasolunk.

FIGYELEM. Ezt a védőfelszerelést olyan küzdősportokhoz tervezték, mint a box, a thaibox... Ha részt vesz ezekben a sportokban, vállalja a sérülés kockázatát. A berendezést úgy tervezték, hogy normál körülmények között csökkentse a gabonát. Ne használja a védőfelszerelést más célra, mint amire tervezték. Ne végezzen semmilyen módosítást a védőfelszerelésen. Használat előtt mindig ellenőrizze, hogy a berendezés nem sérült-e olyan módon, amely csökkentheti annak védettségét.

Méret: Válassza ki a testfelépítéséhez és a sportághoz leginkább illő méretet.

Karbantartás: Minden használat után a terméket megfelelően meg kell szárítani. A szárítási hőmérséklet nem haladhatja meg a 40°C-ot. Javasoljuk, hogy a berendezést kézzel, enyhén szappanos oldatban tisztítsa meg.

A védőfelszerelés élettartama: Rendszeresen ellenőrizze a berendezést, és győződjön meg arról, hogy nem sérült-e. Sérülés esetén a berendezést ki kell dobni.

21989
1 Elemek

Megadott referenciák

mpn
21989

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)