• Prilba PRO MEXICAN

Paffen Sport PRO MEXICAN fejvédő

143,90 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Sparring csúcsmodellünk új kiadása. Ezzel a prémium fejvédővel egy különleges teljesítményt értünk el: ugyanaz a védőhatás az újszerű anyagok révén, jelentősen csökkentett tömeggel. Az eredmény: egyedi viselet és biztonságérzet.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Sparring csúcsmodellünk új kiadása. Ezzel a prémium fejvédővel egy különleges teljesítményt értünk el: ugyanaz a védőhatás az újszerű anyagok révén, jelentősen csökkentett tömeggel. Az eredmény: egyedi viselet és biztonságérzet. Ezenkívül a "PRO MEXICAN" jól ismert és bevált jellemzőivel győzi meg: A PSXtraFit illeszkedés könnyedén alkalmazkodik bármilyen fejformához – miközben maximális stabilitást és ütéselnyelést biztosít. Párnázott arccsont védelem a szem alatti érzékeny terület extra védelméért. Extra megerősített fánkfül további párnázott keresztmerevítéssel, csillapítja a mechanikai hatásokat és védi a dobhártyát. Kényelmes fejfacsaró dupla tépőzárral az állon és a fej hátulján, további finombeállítással a fej fűzésén keresztül.

221202034
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
4050111114109
mpn
221202034

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Letöltés (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)