Paffen Sport ULTRA PRO ÜTŐ-RÚGÓ PAJZS

120,00 €
Adóval együtt Szállítás 5-10 munkanapon belül

Az enyhe ívelés speciális ütés- és rúgás gyakorlatokat tesz lehetővé, a könyökrész kiegészítő párnázottsága csökkenti a kimerültséget.

Szín
Csomagolás
Mennyiség
Rendelés esetén szállítás 8-10 napon belül

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Az enyhe ívelés speciális ütés- és rúgás gyakorlatokat tesz lehetővé, a könyökrész kiegészítő párnázottsága csökkenti a kimerültséget. Prémium anyagból, PSX3 Foam párnázással, fogantyúval és két tépőzárral állítható pánttal, valamint a könyökrész további habpárnázásával, előre ívelt. A kiegészítő vastag könyökvédő hatékonyan védi a teljes könyök-/vállterületet hosszabb edzési egységek esetén is.

Mérete: 42 x 20 x 11 cm,

Párban szállítjuk.

671122000

Megadott referenciák