• Új

Nike versenymez box nadrág

41,00 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Nike Boxing Short Black/Pewter – Eddzen keményen, üss erősebben a maximális kényelem és rugalmasság mellett a Nike szabadon folyó, légáteresztő boksznadrágban.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Raktáron

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Nike Boxing Short Black/Pewter – Eddzen keményen, üss erősebben a maximális kényelem és rugalmasság mellett a Nike szabadon folyó, légáteresztő boksznadrágban. 100% poliészterből készült, extra hellyel a lépésben, és egy 4 hüvelykes, csúszásmentes, rugalmas derékpánttal, valamint egy húzózsinórral, amelyet Nike swoosh díszít. A teljes mozgástartományra tervezték.

652860A-012
2 Elemek

Megadott referenciák

mpn
652860A-012

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)