Női boksz nadrág fekete, polyester
  • Női boksz nadrág fekete, polyester

BAIL Női box verseny nadrág

15,50 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

IBA által elismert versenyzésre is viselhető. Női box verseny nadrág, 100% poliészterből készült. Női box verseny nadrág könnyű és lélegző anyagból készül, amely nem reagál a tépőzárra. A nadrág szabása a bokszolók igényeihez igazodik, nem korlátozza mozgás közben, nagyon népszerű.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Material coloring - AIBA approved. Professional shorts for box. The shorts are made of light and breathable material, which does not respond to velcro. The shorts are adjusted for the needs of boxers. Elastic, wide and richly sharpened waist - without annoying clamping. There is a lace in the waist for in case to tight it up. The shorts does not restrict during movemment, very popular. This product is used by the most Czech extralig and league teams. 

box trenky dámske

24184
1 Elemek

Megadott referenciák

mpn
24184

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)