Paffen Sport ALLROUND AIR box bandázs

14,00 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

A PSAirVent technológiával ellátott box bandázs a kesztyű nagyobb kényelméért, frissebb és szárazabb kezekért, valamint további védelemért edzés és sparring során.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Raktáron

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

A nyitott hálószerkezetnek köszönhetően a kötés valamivel rugalmasabb, mint a klasszikus Paffen Sport "ALLROUND" boxkötései. Ez megkönnyíti a bandázs feltekerését, még szorosabb és zökkenőmentes illeszkedést tesz lehetővé, ugyanakkor nagyobb viselési kényelmet biztosít. A légáteresztő PSAirVent hálónak és a speciális szellőzőnyílásoknak köszönhetően a levegő jobban keringhet a kesztyűben, és a kezek összességében szárazabbnak érzik magukat, ami javítja a fogást és a tartást a kesztyűben. A kötések biztonságosan és szorosan zárhatók a széles tépőzárral. A kötszerek gépbiztos szintetikus keverékből készülnek, és a kímélő mosási ciklusban maximum 40°C-on moshatók. Ezután egyszerűen hagyja levegőn megszáradni.

253801000
6 Elemek

Megadott referenciák

ean13
4050111128984
mpn
253801000

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Letöltés (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)