• Új

Paffen Sport ALLROUND box bandázs

12,00 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

ALLROUND box bandázs, rugalmas, 4,5 m, az IBA/DBV szabvány szerint Edzésre, sparringre és versenyre bokszban, kickboxban, Muay Thaiban, K1-ben, MMA-ban és a kapcsolódó harcművészetekben.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Raktáron

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

A Paffen Sport 4,5 méteres elasztikus «ALLROUND» box bandázs megfelelnek az IBA (Nemzetközi Ökölvívó Szövetség) és a DBV (Német Bokszszövetség) olimpiai bokszra vonatkozó szabványainak, és a szintetikus szálak tökéletesen összehangolt keveréke jellemzi őket. és elasztán. Könnyen, gyorsan és szorosan becsomagolhatók. Támogatják a kéz ökölbe görbülését, ami segít az ököl zárt tartásában edzés közben és erőt takarít meg. Ezenkívül további védelmet nyújtanak a csuklónak, a kézhátnak és a csuklóknak, növelik a csukló stabilitását és megbízhatóan felszívják az izzadságot. A tartó elején található hüvelykujj hurok és a nyomtatott információ, hogy a támasz melyik oldalán legyen alul, megkönnyíti a becsomagolást. A végén található széles tépőzár szilárdan és biztonságosan zárja a támasztékot, hogy az ne csússzon el, még a boxzsákon végzett intenzív edzések vagy sparring során sem. Mivel a tépőzáras rögzítőink nagyon szorosan záródnak, edzés után óvatosan kell kinyitni őket, nem pedig egyszerűen letépni őket. A kötés gondozása során a következőket kell szem előtt tartania: A kiváló minőségű szintetikus szálak és az optimálisan összehangolt anyagkeverék garantálják a hosszú élettartamot. A kézi pakolások teljesen festettek és bőrbarátok, így a színe még több éves használat után is megmarad. A harcművészeti kötszerek csak gépben moshatók max. 30°-on enyhe színű mosószerrel. Még jobb, ha egyszerűen langyos vízbe áztatjuk egy kis mosószerrel, majd hagyjuk levegőn megszáradni. Így hosszú ideig rugalmasak maradnak, nem fakulnak ki és optimálisan szívják fel az izzadságot. Miért érdemes kézpakolást viselni minden edzéskor: Az ökölvívó kéztekercsek nélkülözhetetlen kellékei az edzéshez és a sparringhez bokszban, kickboxban, Muay Thaiban, K1-ben, MMA-ban és más harcművészetekben. Minden edzés során a boxkesztyű vagy a táskakesztyű alatt kell viselni. További stabilitást biztosítanak a kéznek és a csuklónak, és megvédik őket a sérülésektől. A Paffen Sport rugalmas kézi pakolásai megbízhatóan felszívják az izzadságot, és megakadályozzák a bélés átnedvesedését. Ez biztosítja a kényelmes illeszkedést, és formában tartja a boxkesztyűket és a táskakesztyűket.

253401000
3 Elemek

Megadott referenciák

ean13
4050111102977
mpn
253401000

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Letöltés (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)