• Új
COACH HYBRID iskolázó kesztyű
  • COACH HYBRID iskolázó kesztyű

COACH HYBRID iskolázó kesztyű

66,00 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Könnyű, mint egy toll hibrid iskolázó kesztyű a maximális védelemért, gyors mozgásokért és fáradtságmentes edzésért. A felső anyag kiváló minőségű mikroszálból áll, 30% újrahasznosított tengeri műanyaggal, bőr megjelenésben.

Szín
Csomagolás
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Könnyű, mint egy toll hibrid iskolázó kesztyű a maximális védelemért, gyors mozgásokért és fáradtságmentes edzésért. A felső anyag kiváló minőségű mikroszálból áll, 30% újrahasznosított tengeri műanyaggal, bőr megjelenésben. Ez kíméli a környezetet és a pénztárcáját. A PSXtraFoam speciális párnázat hatékonyan védi a kezet még az erős ütésektől is. Ezenkívül a kézgolyó alatti extra párnázás megakadályozza a gyors kifáradást. Az ergonomikus előgörbület biztonságos kézérzetet biztosít. A PSXtraFit vágás optimálisan illeszkedik a legtöbb kézmérethez, extra pánttal a könnyebb beléptetés és a magas viselési kényelem érdekében. Kiegészítő csatos zárással az egyéni beállítás és a tökéletes illeszkedés érdekében. Logo fókusz nyomtatással.

Méretek: 20 cm x 15 cm

237822000
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
4050111129455
mpn
237822000

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Letöltés (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)