• Új
Chránič zubov Paffen Sport - junior Paffen Sport - 2
  • Chránič zubov Paffen Sport - junior
  • Chránič zubov Paffen Sport - junior Paffen Sport - 2

ALLROUND MINT fogvédő, junior

8,50 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Kellemes menta ízű. Az ALLROUND MINT junior fogvédő a felső fogak különböző formáihoz formázható /adaptható/. Professzionális bokszhoz, kick boxhoz, thai bokszhoz és minden harcművészethez tervezve, menta ízzel.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

A Paffen Sport összes "ALLROUND" fogvédője kizárólag Németországban készül. Ez biztosítja, hogy csak a legjobb anyagokat használják fel, és ne kerüljenek káros vegyszerek a szájba. Élelmiszerbiztonságosak és nem tartalmaznak káros anyagokat. A fogvédők íztelenek, káros adalékanyagok és lágyítók nélkül. Az "ALLROUND MINT" fogvédők kellemes menta ízűek is. Használható minden kontaktsportban, például bokszban, kickboxban, karateban, judoban, birkózásban, MMA-ban, kézilabdában, jégkorongban, kosárlabdában, rögbiben és más olyan sportágakban, ahol hasonló a kemény állkapocsütés kockázata, mint például hegyi kerékpározás, gördeszka és hasonlók. Használat után a legjobb, ha langyos vízzel alaposan leöblítjük és hagyjuk levegőn megszáradni. Soha ne hagyjon nedves fogvédőt zárt tárolódobozban huzamosabb ideig. Ez penészgomba kialakulásához vezethet. Mindig nyitott tárolódobozban tárolja, és gondoskodjon a jó szellőzésről. Időnként a fogvédőt alaposabban meg kell tisztítani egy fogkefével, folyó víz alatt. A tisztításhoz ne használjon tisztítószert, fogsortisztítót vagy fogkrémet. Legkésőbb egy év elteltével cserélje ki a fogvédőt egy újra.

Használati utasítás - a szájvédő hőképzése. Forraljon fel vizet egy edényben, készítsen elő egy edényt hideg vízzel, egy kanállal és egy törülközővel. Merítse a védőt meleg vízbe egy kanál segítségével úgy, hogy ne érjen hozzá a tartály falához. Hagyja legfeljebb 65 fokos vízben 3-5 percig, amíg megpuhul. Feltétlenül ügyeljen arra, hogy a védőt ne tegye forrásban lévő vízbe, különben megpuhul, rágógumi állagát veszi fel és már nem lehet állítani. Amikor a védőburkolat meglágyul, eltávolítja, többször öblítse ki a száját hideg vízzel, és helyezze az állkapocs felső részére. Nyelvével nyomja a száj tetejét, és harapjon kb. 2-3 perc. Ez minden! Ha nem érte el a kívánt formát, az eljárást többször megismételheti, amíg el nem éri a kívánt formát.

Figyelmeztetés: Vásárlás után a védőt higiéniai okokból nem lehet kicserélni vagy visszaküldeni.

263401000
3 Elemek

Megadott referenciák

ean13
4050111103127
mpn
263401000

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)