Chrániče holení a priehlavku ALLROUND
  • Chrániče holení a priehlavku ALLROUND

Paffen Sport ALLROUND sípcsont és lábfejvédő

19,90 €
Adóval együtt Szállítás 2-3 munkanap

Ezeket a népszerű Paffen Sport sípcsont- és lábszárvédőket a jó párnázás és a kiváló ár-teljesítmény arány jellemzi. CE-teszttel rendelkeznek, és az IFMA (International Federation of Muaythai Amateur) feltételei szerint versenyekre jóváhagyottak, és biztonságos védelmet nyújtanak az érzékeny területeken a lábszáron és a lábfejen.

Szín
Csomagolás
Méret
Mennyiség
Készleten

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Ezeket a népszerű Paffen Sport sípcsont- és lábszárvédőket a jó párnázás és a kiváló ár-teljesítmény arány jellemzi. CE-teszttel rendelkeznek, és az IFMA (International Federation of Muaythai Amateur) feltételei szerint versenyekre jóváhagyottak, és biztonságos védelmet nyújtanak az érzékeny területeken a lábszáron és a lábfejen. Ez ideálissá teszi őket különféle harcművészetek, például kickbox, K1, MMA és egyéb edzésekhez. A légáteresztő pamut sztreccs könnyen felcsúsztatható, és biztonságos illeszkedést biztosít a fiatalok, nők és férfiak lábán, anélkül, hogy megszakítaná a vérellátást. A belső anyag puha, bőrbarát pamutszövetből készült, amely jól felszívja az izzadságot és javítja a légáramlást. A derékpánt, a sarok és a lábujjak nyílásai erős és puha pamutszálakkal vannak varrva, amelyek megakadályozzák a szakadást és nem súrolják a bőrt. Az Allround lábszár- és lábszárvédő négy különböző méretben kapható. Fekete színben van gyerekméret is. Ezt kell szem előtt tartania, amikor gondoskodik róluk. Mivel a sípcsont- és lábszárvédők kiváló minőségű sztreccs pamutból készültek, megfelelő gondozás mellett több évig kitartanak. Ezért legfeljebb 30°-on, enyhe színű mosószerrel mosható mosógépben. Még jobb, ha egyszerűen langyos vízbe áztatjuk egy kis mosószerrel, majd hagyjuk levegőn megszáradni. Így hosszú ideig rugalmasak maradnak, nem fakulnak ki és optimálisan szívják fel az izzadságot. Saját és edzőpartnere biztonsága érdekében: A sípcsontvédők fontos kellékei az amatőrök edzéseinek, sparringjainak és versenyeinek Muay Thaiban, kickboxban, K1-ben, MMA-ban és hasonló harcművészetekben. Minden edzésen és sparringen viselni kell, amatőr versenyeken pedig kötelezőek. A Paffen Sport «ALLROUND» sípcsont- és lábszárvédő vastag párnázata csökkenti a rúgások hatását, és így segít megelőzni a zúzódásokat, ficamokat és még a töréseket is. Nem csak a viselőjét védik, hanem az edző- és sparringpartnert is. Méretek és csípőhosszak: XS 30 cm-es és rövidebb lábszárú gyerekeknek S 30 és 33 cm közötti lábszárhosszhoz M 33 és 37 cm közötti sípcsonthosszra L 37 és 41 cm közötti sípcsonthosszhoz XL 41 cm-es és annál hosszabb lábszárhoz

653002003
1 Elemek

Megadott referenciák

ean13
4050111105749
mpn
653002003

Letöltés

Formulár na výmenu tovaru.

Letöltés (12.56KB)

Odstúpenie od zmluvy

Letöltés (54.82KB)

Reklamačný protokol

Letöltés (115.32KB)

Tabuľka veľkostí Paffen Sport

Letöltés (105.24KB)

CSEREIGÉNY BEJELENTÉSE

Letöltés (63.97KB)

szerződéstől való elállás

adásvételi szerződéstől való elállás

Letöltés (50.87KB)