PRO HERITAGE iskolázó kesztyű

120,90 €
Adóval együtt Szállítás 5-10 munkanapon belül

Modern edzés régi iskola stílusában: ez a iskolázó kesztyű ötvözi az 1950-es évek szellemét a modern sporttudomány ergonómiájával és technológiájával.

Csomagolás
Mennyiség
Rendelés esetén szállítás 8-10 napon belül

  • Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján. Biztonságos fizetés a 3D Secure - MasterCard SecureCode ™ és a Verified VISA szabványok alapján.
  • Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk Az árut a Magyarország területére a Csomagküldő.hu, Express One és DPD futárszolgálattal szállitunk
  • Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere. Pénzvisszafizetési garancia 14 napon belül és ingyenes árucsere.

Kézzel készített, minőségi bőrből készült csúcstechnika iskolázó kesztyű  ergonomikus görbületének és szabásának köszönhetően természetes és ízületbarát illeszkedést biztosít a kézben. Ez hatékonyan megakadályozza a csukló és az alkar fokozott megterhelését és fáradtságát, még hosszabb edzés közben is. A stabilizáláshoz és beállításhoz a szorosan záródó tépőzáras rögzítővel minden kézhez pontosan illeszthető. A "Pro Heritage" tehát tökéletes illeszkedést, teljes irányítást kínál, és biztosítja az abszolút összpontosítást a lényegre - a technikára, a kombinációra és a reakcióra. Stílusos embléma hímzéssel a tenyéren.

231212000

Megadott referenciák

ean13
4050111127192